Op 1 oktober 2023 zijn de ski-lessen weer van start gegaan. Boek snel en eenvoudig via Ski-Boek!
Zoekresultaten:

  Ski en of snowboardleraren (m/v)

  wij zijn op zoek naar gediplomeerde/enthousiaste ski-en snowboardleraren. Lijkt het je leuk, neem dan contact op met ons via 033 4725530 of stuur een mail naar info@ski-fun.nl. Je bent van harte welkom in ons team!

   

  Opleiding rollerpiste leraar:
  In samenwerking met Snowsports Academy leiden we bij SKI-FUN skileraren op, specifiek voor de indoor rollerpiste. Heb je interesse neem dan contact met ons op via 033 4725530 of via info@ski-fun.nl

   

   

   

  SKI FUN het Indoor Ski-en Snowboard Centrum te Amersfoort is op zoek naar enthousiaste / gediplomeerde ski en of snowboardleraren (m/v) voor het winterseizoen 2023-2024 (van oktober tot maart)

   

  Funktieomschrijving:
  Ben je enthousiast, klantgericht en kindvriendelijk? Kan je onze gasten (kind en volwassene) vanuit jouw kennis en vaardigheden de ski- en/of Snowboardtechnieken aanleren of verbeteren en de gasten een leuke les bezorgen, dan is een baan bij SKIFUN zeker iets voor jou!

   

  Profiel van een geschikte kandidaat:

  • Je bent in het bezit van minimaal het diploma ski/snowboard Begeleider
  • Je bent in het bezit van het Nederlandse A of B diploma
  • Je bent in het bezit van het Oostenrijkse Anwarter of Landes diploma

  Ervaring in het lesgeven op een indoorroller baan is een voordeel maar geen must.

   

  Reageren:
  Voor vragen kan je terecht bij de skischool SKI FUN in Amersfoort. De skischool is te bereiken op 033 4725530 of 06 46072111. Een sollicitatiebrief kan je sturen naar info@ski-fun.nl

  ©2024 Ski-Fun. Alle rechten voorbehouden. 033-4725530 info@ski-fun.nl