Op 1 oktober 2023 zijn de ski-lessen weer van start gegaan. Boek snel en eenvoudig via Ski-Boek!
Zoekresultaten:

  Het systeem van de indoor-rollerbanen

  De langste afdaling dichtbij huis!
  ​De baan beweegt letterlijk onder uw ski´s of snowboard door.


  U skiet of snowboardt op een valvriendelijke zachte witte kunstgras ondergrond. Deze beweegt onder uw ski´s of snowboards door, waardoor u een "oneindige" afdaling maakt. Zolang de baan draait bent u aan het afdalen. Het is mogelijk om lange tijd achtereen op bochten te trainen. Er kunnen ook echte afdalingen worden gemaakt. De baan kan in snelheid worden gevarieerd. ​De instructeur geeft terwijl u skiet/snowboardt aanwijzingen die u direct kunt toepassen.

   

  De instructeur kan op elk moment de baan tot stilstand brengen via een afstandsbediening (noodstop c.q. veiligheidsknop) Met een kleine druk op deze knop staat de baan stil.

   

  Voor de beginnende skiër/snowboarder kan de baan zachtjes draaien, waardoor u comfortabel skiet of Snowboardt. Wordt er getraind op een gevorderde techniek, dan kan de baansnelheid iets hoger zijn. Bij hele kleine kinderen kan de baan stil staan of kruipend draaien. Kortom alle opties zijn te gebruiken.

   

  Kleding en materialen

  Wanneer u les krijgt bij Ski-Fun dan raden we u aan gemakkelijk zittende kleding te dragen. ​maar bij voorkeur sportieve/ski kleding. Geen spijkerbroek!
  Voor kinderen en snowboarders is de helm hoofdzaak en dus verplicht. Tevens dient u handschoenen te dragen. De snowboarders dragen ook nog kniebeschermers.

   

  Voor de lessen kunt u gebruik maken van de schoenen van Ski-Fun. Het gebruik van eigen schoenen is echter aan te raden, omdat deze altijd beter zitten dan de schoenen die door vele gasten zijn gedragen.

   

  De ski’s en boards gebruikt u van Ski-Fun. ​De ski´s kunt u zelf pakken uit het rek. De bindingen worden door de instructeur of de stagiaire op maat gebracht.
  Het is belangrijk dat u de binding met de hand open klikt. Na de les kunt u de ski’s of het board en de schoenen van Ski-Fun weer op de plaats terugzetten. Voor de pasvorm van de schoenen is het belangrijk dat de sluitingen weer dicht gaan.

  10 voordelen op een rij

  1 Leraar vlakbij Veel individuele aandacht
  2 Kleine groepen Intensieve lessen
  3 Geen liften Veel trainingstijd
  4 Valvriendelijke mat Weinig blessures
  5 Oneindige afdaling Perfecte techniek en conditietraining
  6 Mobiele Stopknop Weinig valpartijen
  7 Indoor Geen weersinvloeden
  8 Spiegelwanden Zelfcorrectie doordat u ziet wat u doet
  9 Alle niveaus Steilheid en snelheid van de pistes instelbaar
  10 Les op afspraak Lestijden naar keuze

   

  Vergelijking baan en echte sneeuw

  De technieken die op de indoorrollerbanen aangeleerd worden zijn volgens de laatste ontwikkelingen. Dit is dus vergelijkbaar. Wanneer u dan op de piste in de sneeuw begint, dan is het altijd raadzaam om op een niet te moeilijke piste in te gaan skiën. Op deze manier kunt u even wennen aan de sneeuw en de snelheid.

  ©2024 Ski-Fun. Alle rechten voorbehouden. 033-4725530 info@ski-fun.nl